27 Nisan 2009 Pazartesi

HEYKEL DERSLERİM

Merhaba!Bugün yine kursum vardı.Sn. Hale Ürkmezgil'den ders almaya devam ediyorum.Derslerimizi onun evinde alıyoruz.Aramıza biri daha katıldı.Hasret Bilgi.Benim yanımda daha önce 3 ay staj görmüştü.Şimdi Güllüoğlu'nun dekorlu pastalarını yapmaya başladı.Onunla birlikte çok keyif alarak figürlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Sn. Hale hanımın evi çok güzel bir site içinde ve de bizde böyle erguvanlar eşliğinde çalışıyoruz.Erguvanların güzelliğini saatlerce seyredebilirim.Bu doyumsuz güzelliği sizinle paylaşmak istedim.
Bu sefer ki dersimizde ilk köpek figürü ile başladık.Ardından Benim anahtarlığım olan kaplumbağa çalıştık.En sonunda da Winnie the Pooh'un arkadaşı olan eşek EEYORE ' u yaptık.








Nasıl olmuşlar? :))))))




2 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet 3 ay arzu hanımın yanında staj gördüm.şimdi onun sayesinde güllüoğlunun dekor pastaların yapıyorum.Benim arzu hanım hakkında söyleyeceğim tek şey işini yaparken sadece maalzemeleri değil işine olan aşkını,sevgisini huzurunu ve mutluluğunuda katıyo.Bence o yüzden çok başarılı başarıllarınızın devamını diliyorum..

arzu dedi ki...

canım benim iyi dileklerin için binlerce teşekkür ederim.